<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1520457248035732&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

GRATIS WEBINAR 

Har medarbeiderundersøkelsen egentlig noen verdi?


 Onsdag 2. desember 11.00 - 11.30

"Kultur og ledelse kan ikke måles!" - høres dette kjent ut?  

I dette webinaret kommer vi utfordre hvorfor, og hvordan, vi gjennomfører medarbeiderundersøkelser og hva det har for betydning for virksomheten. 

Gjennom studiene av norsk arbeidsliv, så måler Great Place To Work tilstanden i norsk arbeidsliv. Vi vet hva kvaliteten på kultur og ledelse i gjennomsnittsbedriftene er, og hva som skal til for å hevde seg blant de beste. De gode arbeidsplassene har i større grad medarbeidere og ledere som opplever relasjoner preget av tillit, stolthet og fellesskap. Medarbeidere og ledere som føler seg motivert av mening, mestring og autonomi. I tillegg har de lederpraksiser som fostrer bevisst hverdagsledelse og som støtter lederne i å skape god og effektiv kultur.

 

I dette webinaret vil du få svar på: 

  • Hvorfor det er viktig å måle kvaliteten på kultur og ledelse
  • Hvordan måle det som faktisk har forretningsmessig effekt
  • Hvorfor Great Place To Work med sin metode og verktøy bør være din prefererte samarbeidspartner __illus_data_board

Når: Onsdag 2. desember 
Tid: 11..00 - 11.30 
Hvor: Online
Tematikk: Har medarbeiderundersøkelsen egentlig noen verdi? 

Great Place to Work® er den globale lederen for utvikling, bevaring og anerkjennelse av organisasjonskulturer som betegnes av en høy grad av tillit. Vårt perspektiv er utviklet gjennom å lære av fantastiske ledere, gjennom å kartlegge millioner av medarbeidere og undersøke praksisen til tusenvis av gode arbeidsplasser verden over. Vi samler kontinuerlig innsikt fra organisasjoner fra alle bransjer og sektorer. Og vi elsker å dele vår innsikt med deg. Vårt formål er å hjelpe organisasjoner med å bygge og opprettholde en sterkt tillitskultur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Great Place To Work Blogg

Redd Barna brukte «pulsmåling» for å ivareta ansatte under hjemmekontor

Les mer