<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1520457248035732&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

GRATIS WEBINAR 

Kultur som konkurransefortrinn - hvorfor skal du investere i kultur og ledelse? Gjestes av Professor Alex Edmans


 Onsdag 11. november 11.00 - 12.00

Hvorfor er investering i kultur, ledelse og medarbeidere ofte det første som nedprioriteres under krise- eller i nedgangstider?

Opplever du som leder at kultur ikke kan måles på lik linje som håndfaste tall? Dette er en vanlig misoppfattelse blant ledere. Rett kultur gir Return on Investment. Kultur og ledelse er avgjørende for produktivitet og lønnsomhet. Den siste tids Covid-19-situasjon har bekreftet  at virksomheter som har hatt langsiktig fokus på nettopp kultur og ledelse har stått i krisen best. 

Kultur og ledelse kan måles – og det har effekt!

 

okt-avkastning-kultur-og-ledelse

I dette webinaret vil du få svar på: 

  • Hvorfor du skal investere i kultur og ledelse – og hva det betyr for formålsdrevet lønnsomhet
  • Hvorfor dette har viktige samfunnsmessige effekter
  • Hvorfor, og hvordan du kan investere i medarbeiderutvikling som leder til mer motiverte og produktive medarbeidere

 

Når: Onsdag 11. november 
Tid: 11:00 - 12:00 
Hvor: Online
Tematikk: Kultur som konkurransefortrinn - hvorfor skal du investere i kultur og ledelse? 

 

Webinaret vil holdes som en samtale på engelsk mellom Professor Alex Edmans og Tron Kleivane, partner og styreleder i Great Place to Work.

 

Great Place to Work® er den globale lederen for utvikling, bevaring og anerkjennelse av organisasjonskulturer som betegnes av en høy grad av tillit. Vårt perspektiv er utviklet gjennom å lære av fantastiske ledere, gjennom å kartlegge millioner av medarbeidere og undersøke praksisen til tusenvis av gode arbeidsplasser verden over. Vi samler kontinuerlig innsikt fra organisasjoner fra alle bransjer og sektorer. Og vi elsker å dele vår innsikt med deg. Vårt formål er å hjelpe organisasjoner med å bygge og opprettholde en sterkt tillitskultur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Great Place To Work Blogg

Redd Barna brukte «pulsmåling» for å ivareta ansatte under hjemmekontor

Les mer