<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1520457248035732&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Temperaturmåling

VET DU HVORDAN DINE MEDARBEIDERE HAR DET PÅ HJEMMEKONTOR? 

Skal dere lykkes nå og fremover, må dere måle for å vite hvordan medarbeidernes opplevelser er i arbeidshverdagen. Hvordan har dere håndtert krisen, hva er opplevelsene nå, og hvilke forventninger har dere fremover?

Great Place To Work har utviklet en måling, med kvalifiserte påstander,  som fanger opp medarbeidernes opplevelser på hjemmekontor og hybridkontor.

 

 

Kvalifiserte påstander + faglig støtte og sparring   

Velg opptil 15 kvalifiserte påstander som gir nødvendig innsikt i medarbeidernes opplevelser og tilbakemeldinger på hvordan de oppfatter dagens situasjon. 

Vi hjelper dere med støtte og sparring gjennom hele prosessen. Vi støtter i gjennomføringen, og vi hjelper dere med å forstå resultatene når de foreligger.

Vi lytter til deres behov og ønsker. Ønsker dere flere kvalifiserte påstander, har vi mulighet for å skreddersy målinger til deres behov. Ønsker dere mer faglig støtte og sparring, kan vi enkelt tilby det.

Nøkkelinnsikt i medarbeidernes opplevelser

Vi tilbyr en temperaturmåling som krever lite forarbeid fra organisasjonens side og kan gjennomføres raskt. Målingen kan gjennomføres på hele organisasjonen eller ønsket teamnivå, for raskt å kunne iverksette tiltak eller justeringer.

Tar kun et par minutter å besvare. Temperaturmålingen gjennomføres av Great Place to Work® for å sikre konfidensialitet.

 

3 grunner til å bruke temperaturmåling fra Great Place to Work®

  • Vi hjelper deg å stille de riktige spørsmålene.
  • Vi samler inn, strukturerer og sammenstiller tilbakemeldingene fra dine medarbeidere.
  • Vi hjelper deg å forstå og sette tilbakemeldingene i perspektiv, så du kan handle rett basert på innsikten du får. 

Ditt viktigste lederverktøy 

Alle resultater fra pulsmålingen rapporteres via vår digitale leveringsplattform Insight Tool og gir deg:

  • Datadreven innsikt
  • Følg løpende med på svargrad
  • Rask tilgang til resultater

 

mac_insight_eng5

Great Place To Work Blogg

Tillitsbasert ledelse - hva og hvorfor?

Les mer