<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1520457248035732&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

NORGES BESTE ARBEIDSPLASSER 2021

Beste_Arbeidsplasser_Norge_National_RGB_2020_TM-med-blank-bakgr-1

 

Årlig publiserer Great Place to Work listen over Norges Beste Arbeidsplasser. Listen løfter frem de organisasjonene som har lykkes med fokuset på kultur og effektivt lederskap. Gjennom listen gir vi også organisasjonene ytterligere anerkjennelse for sin innsats for et bærekraftig samfunn og resultater de kan være stolte av. Vurderingen bygges på data fra to omfattende organisasjons- og kulturundersøkelser, Trust Index og Culture Audit. Første milepælen på veien til å bli anerkjent som «Norges Beste Arbeidsplasser» er å få bekreftet at organisasjonen er en «god arbeidsplass» gjennom Great Place to Work-sertifiseringen. 

 
 

 

Sikre din plass i dag


Informasjon om arrangementet 

 
Når: Tirsdag 27. april 15.00 - 16.00
Hvor: Facebook Live og våre nettsted
For hvem: Alle som utvikler en god arbeidsplass
Pris: Gratis
Konferansier: Jannik Krohn Falck og Marianne Køien Paulsen 
 
Agenda
I en ny digital verden kårer vi Norges Beste Arbeidsplasser 2021 live, online.  Det blir et program fylt av spennende innslag -  intervjuer med de beste arbeidsplassene, læringer fra det spesielle året 2020, og hvordan omstilling og digitalisering har påvirket det norske arbeidsliv.
 
Under 2021 gjennomfører vi en omfattende undersøkelse om norskt arbeidsliv - Nasjonal Tillitsindex. Fra denne kommer vi dele funn og læringer om tilstanden i norsk arbeidsliv. 
 
 
 
 
development-1
 
 
 
 
 

Vi har publisert listen over Norges Beste Arbeidsplasser i 18 år 

Vi har publisert kåringer over Norges Beste Arbeidsplasser i 18 år. I internasjonalt perspektiv går historien 30 år tilbake med vår første publisering av “Fortune 100 best companies to work for” i samarbeid med Fortune Magazine.

Empiri og nyere forskning viser – utvetydig – at tillitsbasert ledelse og kultur skaper overlegne prestasjoner og resultater. Mer enn 10.000 bedrifter i over 60 land bruker i dag Great Place to Works målinger for å få ny, praktisk og retningsorientert innsikt som støtter denne type utviklingsarbeid.

Et hovedpoeng når det gjelder kåringen, er at vi kjenner tilstanden i norsk arbeidsliv, i alle sektorer, gjennom representative undersøkelser, Nasjonal Tillitsindex for arbeidslivet. Kåringene er derfor ikke kun basert på en relativ vurdering i forhold til andre, men også på en absolutt vurdering i forhold til alle norske virksomheter.

Vi vet at alle typer virksomheter kan være gode arbeidsplasser, for de som jobber i den enkelte virksomhet. Som det fremkommer av oversikten under kan vi derfor løfte frem vinnere fra ulike bransjer, regioner og med ulik størrelse. De beste arbeidsplassene i 2021 er definert i fire ulike kategorier basert på antall medarbeidere, 20-49 medarbeidere, 50-199 medarbeidere, 200-499 medarbeidere, og 500+ medarbeidere.