<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1520457248035732&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

NORGES BESTE ARBEIDSPLASSER 2023

Årlig publiserer Great Place To Work listen over Norges Beste Arbeidsplasser, og i år er det 20 år siden første kåring i Norge. Det må feires!
 

Etter tre år med digitale kåringer er vi endelig klare for å hylle disse fantastiske arbeidsplassene med en skikkelig feiring hvor vi kan samles og heie hverandre frem under samme tak - det gleder vi oss veldig til!

Vi kan love en ettermiddag fylt med prisutdelinger, underholdning, servering av mat og drikke og god stemning. Ta med deg kollegene og sett av denne kvelden til en skikkelig feiring av dere selv!

Program:
Kl 15:00: Velkommen
Kl 16: 00: Kåring og prisutdeling
Kl 17:30: Servering mat og drikke og underholdning
Kl 18:30: Mingling og god stemning!
Kl 22:00: Dørene stenger 

Det vil være en DJ som sørger for god stemning og anledning for å teste ut rockefoten når det formelle programmet er ferdig.

Vi har begrenset antall plasser til arrangementet så vær tidlig ute om du ønsker å sikre deg og dine kollegaer billett.

Vi garanterer likevel to plasser til hvert selskap som er på listene frem til 31. mars. Frist for påmelding er 14. april.

 

Billettene dekker inngang, underholdning, servering av mat og tre enheter drikke. Betaling av billetter går via Tikkio. Kjøpte billetter refunderes ikke. 

utenSTRL

om arrangementet

Dato: 25.april 15:00 - 22:00 
Sted: Det gamle biblioteket (Gamle Deichmanske bibliotek), Arne Garborgs Plass 4, 0179 Oslo
For hvem: Alle som ønsker å feire gode arbeidsplasser
Antrekk: Pent, ta frem dress og paljetter
Konferansierer: Jannik Krohn Falck og Jannike Larsen Hjelle

For selskaper som ikke har anledning til å delta fysisk vil vi legge opp til en digital streaming av deler av programmet denne ettermiddagen. 

Se kåringen live her


Hvem kommer på listen?

Listen løfter frem de som har lykkes med fokuset på egen kultur, ledelse og det å skape gode medarbeideropplevelser. Vi gir organisasjonene ytterligere anerkjennelse for sin innsats for et bærekraftig samfunn og resultater de kan være stolte av.

Vurderingen bygges på data fra omfattende organisasjons- og kulturundersøkelser. Første milepælen på veien til å bli anerkjent som «Norges Beste Arbeidsplasser» er å få bekreftet at organisasjonen er en god arbeidsplass gjennom Great Place to Work-sertifiseringen. 

Vi feier 20 år med kåring!

Vi har publisert kåringer over Norges Beste Arbeidsplasser i 20 år. I internasjonalt perspektiv går historien 30 år tilbake med vår første publisering av “Fortune 100 best companies to work for” i samarbeid med Fortune Magazine.

Empiri og nyere forskning viser – utvetydig – at tillitsbasert ledelse og kultur skaper overlegne prestasjoner og resultater. Mer enn 10.000 bedrifter i over 60 land bruker i dag Great Place to Works målinger for å få ny, praktisk og retningsorientert innsikt som støtter denne type utviklingsarbeid.

Et hovedpoeng når det gjelder kåringen, er at vi kjenner tilstanden i norsk arbeidsliv, i alle sektorer, gjennom representative undersøkelser, Nasjonal Tillitsindex for arbeidslivet. Kåringene er derfor ikke kun basert på en relativ vurdering i forhold til andre, men også på en absolutt vurdering i forhold til alle norske virksomheter.

Vi vet at alle typer virksomheter kan være gode arbeidsplasser, for de som jobber i den enkelte virksomhet. Som det fremkommer av oversikten under kan vi derfor løfte frem vinnere fra ulike bransjer, regioner og med ulik størrelse. De beste arbeidsplassene i 2022 er definert i fire ulike kategorier basert på antall medarbeidere, 20-49 medarbeidere50-199 medarbeidere200-499 medarbeidere, og 500+ medarbeidere.