<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1520457248035732&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

  Møt Norges Beste Arbeidsplasser 2019

  Møt norges beste 2019

  Bli med å løft Norge til neste nivå!

  8 av landets beste arbeidsplasser deler hvordan og hvorfor de fokuser på organisasjonen som arbeidsplass. Felles for alle er et målrettet arbeid med å bygge både kultur og strukturer som underbygger organisasjonens målsetninger.

  Det var 600 påmeldte april 2018. Nå øker vi kapasiteten.

  Hvordan konkret jobber de beste arbeidsplassene med kultur? Hva får de igjen for dette? Du får med deg konkrete tips, historier og kunnskap til å ta med deg tilbake i egen organisasjon. Det hele varer kun 2,5 timer.

  Listen over Norges Beste Arbeidsplasser 2019 publiseres den 19. mars 2019. Agenda for dagen publiseres rett i etterkant av dette.

  Meld deg på nå for sikre plass!

  Arrangementet er best egnet for eksisterende og potensielle kunder av Great Place to Work. Men har du lyst til å være med på å løfte Norge til neste nivå, er du hjertelig velkommen. Møtet er kostnadsfritt.

  NB: Dette skjema blir forvirret dersom du melder på flere personer fra samme datamaskin. Derfor er det fint om hver person kun melder på seg selv.