<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1520457248035732&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Webinar - Kultur som konkurransefortrinn 

Kultur som konkurransefortrinn med Talkmore 

Gjennom studiene av norsk arbeidsliv måler Great Place To Work tilstanden i norsk arbeidsliv. Vi vet hva kvaliteten på kultur og ledelse i gjennomsnittsbedriftene er, og hva som skal til for å hevde seg blant de beste. De gode arbeidsplassene har i større grad medarbeidere og ledere som opplever relasjoner preget av tillit, stolthet og fellesskap. Medarbeidere og ledere som føler seg motivert av mening, mestring og autonomi. I tillegg har de lederpraksiser som fostrer bevisst hverdagsledelse og som støtter lederne i å skape god og effektiv kultur.

Mobilselskapet Talkmore er en utfordrer i vekst og scorer høyt på Great Place to Works Tillitsindex. I dette webinaret snakker vi med selskapets ledelse som forklarer hvorfor og hvordan de gjør egen kultur til deres viktigste konkurransefortrinn. Ved å tiltrekke og beholde de beste medarbeiderne skaper de bedre kundeopplevelser og bedre resultater. Møt John Sebastian Schmidt Slørdahl og Gerd Stilloff Løland, henholdsvis CEO og direktør for organisasjonsutvikling og kommunikasjon i Talkmore i samtale med Tron Kleivane.

Hvem: John Sebastian Schmidt Slørdahl, CEO i Talkmore, Gerd Stilloff Løland, Direktør for organisasjonsutvikling og kommunikasjon i Talkmore og Tron Kleivane, styreleder og partner i Great Place to Work Norge. 

talkmore_frontify-01 (1) (1)
2021_gptw_logo_primary_red

Great Place To Work Blogg

Nå mer enn noen gang må organisasjoner ta mennesker på alvor!

Les mer